Suntem dedicati asigurarii unei valori superioare a tutureor pieselor instalate si serviciilor prestate.  Calitatea si dorinta noastra de excelenta se afla in centrul acestui angajament. Utilizam tehnologie avansata, iar produsele de calitate oferite asigura o experienta pozitiva privind ingrijirea autoturismului. Numerosi conducatori auto au incredintat SENRA MOTORS SRL ingrijirea autoturismului lor.

Tehnicienii nostri sunt mandri de faptul ca inteleg autoturismele si persoanele care le conduc. Dublam serviciile si reparatiile noastre cu o garantie flexibila orientata spre nevoile si asteptarile clientilor nostri.

Depunem toate eforturile in vederea dezvoltarii unor relatii de lunga durata cu clientii, asigurarii celui mai adecvat serviciu de asistenta si cele mai adecvate solutii pentru ingrijirea autoturismului dumneavoastra. In plus, incercam in permanenta sa raspundem intrebarilor dumneavoastra si sa explicam munca noastra, astfel incat sa va simtiti confortabil in fiecare etapa a lucrarii.